Online conversie hoe gaat dat eigenlijk?

Online omzet genereren is een kunst

De focus van veel klanten ligt online, we zoeken eerst iets via Google of Bing voordat we iets aankopen of contact zoeken. Voor alles gebruiken we online en dat zal alleen maar toenemen in een tijd waar spraak gestuurde apps ook steeds meer terrein winnen. Maar heeft u de basis online al in orde? Komt u al bij de juiste doelgroep en heeft u al voldoende klantaanvragen? Wij helpen het MKB om online te groeien. Zichtbaarheid is het begin van meer verkopen niet op 10 plekken maar op zoveel mogelijk relevante plekken zo vaak mogelijk.

Efficiënt online

Het moet betaalbaar en efficiënt zijn

Het gaat erom dat het relevant is wat uw bedrijf online doet. Het kan in ieder facet bijdragen aan een succesvollere bedrijfsvoering. We hebben instap pakketten waarmee we samen de eerste stap naar nieuwe klanten kunnen maken. Maar we denken ook graag mee over de rol van online binnen het proces met bestaande klanten. We kunnen online de klantrelatie nog verder uitbouwen. Maar we beginnen de marketingfunnel van bovenaf te vullen zoals we dat noemen. Met mensen die binnen een van uw klantgroepen vallen. Mensen aantrekken die mogelijk interesse hebben in uw dienstverlening of producten. Dat zijn namelijk ook de mensen die klant kunnen worden en waar we ook weer samen een relatie mee kunnen opbouwen.

Wij bouwen aan relaties

Onze pakketten voor nieuwe klanten

Basis

Zoekmachine en Social
  • 1 search campagne dienstverlening & plaats
  • Social retargeting campagne

Effectief

Zoekmachine en Social
  • meerdere search campagnes
  • Social retargeting campagne
  • Social campagne voor het aantrekken van nieuwe klanten
  • Maandelijkse rapportage via mail
Meest gekozen

Pro

Alles van effectief pakket +
  • Social Campagne voor branding Facebook & Instagram (naamsbekendheid regio ntb)
  • 1 Direct E-mail per kwartaal
  • Landingspagina voor opvolgactie van e-mail
  • Uitgebreide maandelijkse rapportage en telefonisch campagne overleg.

Zoals u weet zijn er meerdere Social Media platformen. In de pakketten hierboven is rekening gehouden met de grootste namelijk Facebook en Instagram.
We helpen bedrijven ook op het gebied van LinkedIN & Pinterest. Maar daarvoor bekijken we de situatie graag even apart met u.

Wij leggen de focus op campagnes niet zozeer op organische tijdlijnen. Wat wil dat zeggen? 

We posten wel een bericht op de tijdlijn van een bedrijf maar leggen de focus op het adverteren.

Daar hebben we ook een hele goede reden voor dat is namelijk BEREIK! Zonder advertenties redt u het helaas niet meer op Social Media. U spreekt via uw organische tijdlijn wel een klein percentage van uw volgers aan maar bij lange na niet alle. Daarbij bereikt u steeds minder nieuwe klanten via organisch social media gebruik. Bovenstaande pakketten zijn er dan ook op gericht om juist nieuwe klanten te werven. 

We leggen u dit uiteraard graag uit in een persoonlijk gesprek!

wij houden hiervan!

Wat zeggen onze klanten?

Geef uw bedrijf een boost

Vraag nu meer informatie aan!