Diensten

Alles begint met visie

Communiceren met klanten is onze passie

Stappen die we samen nemen

klantcontact heb je samen

Met klanten communiceren zit ons in het bloed. Met onze 30 jaar ervaring in diverse branches hebben we een gedegen beeld kunnen vormen van wat wel en niet werkt. We hebben een mooi referentiekader met een divers klantenpallet reeds voorzien van Strategie, Direct Mail, Slimme online oplossingen, Reclamecampagnes. 

U kunt via het onderstaande formulier rechtstreeks contact opnemen wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening.

Mis het niet

Ontwikkelingen op het gebied van klantcommunicatie gaan snel dat weten we allemaal. Maar hoe kunnen we de juiste balans tussen online-, offline- en data- ontwikkelingen vinden?

We helpen je strategisch en praktisch. We hebben de specialisten en materialen in huis voor een perfecte online en offline integratie. Onze focus ligt in het MKB maar we helpen ook groot zakelijke bedrijven met de wendbaarheid van een MKB-er!

Efficiënt Communiceren

Wat kunnen we samen doen?

Strategie

Strategie bepaling op basis van design-thinking workshops waarin we beginnen met een specifieke focus. Deze focus bepalen we samen en is afhankelijk van uw wensen. Value Proposition, Klantcontact innovatie, Bedrijfsstructuur

Offline

Gepersonaliseerde offline communicatie is een van de tools die we kunnen inzetten om uw doelgroep te activeren. We hebben onze eigen drukkerij en kunnen het hele proces Closed Loop voor u managen. Van Direct Post Mailing tot Catalogus verwerking.

Online

Data, data, data! We willen allemaal data maar welke data is nu relevant? Hoe zetten we de data om in acties, efficiency en winstmarge? Een naadloze aansluiting tussen online en offline met de jusite resultaten!​​

Onze sterkte

We blijven ontwikkelen

Wij zijn van mening dat we een leven lang blijven leren. Iedere dag is er weer iets anders online in advertentiemanagers. En we verdiepen ons ook in het nog beter begrijpen van de klantrelatie. Deze kennis die we dagelijks uitbreiden gebruiken we om binnen onze eigen E-Commerce omgevingen te testen. Daarna kunnen we u ook een mooie case presenteren die wellicht ook bij u werkt.

Online - Online adverteren
99%
Offline - Direct Mailing - Print & Drukwerk
99%
Strategie - van Complexe ontwikkelstrategie tot Marketing Strategie
99%
Klant Communicatie
99%

Neem direct contact op

Bel, mail of vul ons contactformulier in.