WiPa Group als Partner

Onze missie is om MKB bedrijven verder te begeleiden op het gebied van klantcontact. Wat werkt wel en wat werkt niet. We hebben binnen ons bedrijf diverse achtergronden van de Grafische Industrie tot de Gastvrijheids branche. Invloeden die we dagdagelijks inzetten om meer resultaat en efficiency te bereiken voor onze klanten. 

Onze Visie wordt gevormd door de snelheid van de diversie media. We zien in de toekomst een grote rol voor geïndividualiseerd drukwerk dat aansluit bij een unieke online ervaring. Technieken als Augmented Reality en VR gaan hierbij ook een grote rol spelen. Ook zullen we hierin veel meer op de effecten voor het milieu en onze medemens gaan letten. Een balans tussen middelen en effect zal steeds duidelijker worden. We willen graag vanuit Lokaal internationaal bedienen. 

We prijzen ons gelukkig dat we vanaf de start van ons bedrijf al direct lokale en internationale spelers tot ons klantenbestand mogen rekenen. We willen graag de juiste partner zijn zodat we samen veel meer effect gaan hebben op de toekomst van klantcontact!

Binnen 24 uur reactie op uw vraag dat verzekeren wij u. Heeft u aanbevelingen of opmerkingen dan lezen we die ook graag!

Wenst u bij ons langs te komen dan kunt u ons vinden op onderstaande adres.

Mgr. Mannensstraat 49/51 6447AB Merkelbeek The Netherlands

T: 046 260 0011

KvK: 76735672

BTW: NL860783133B01

IBAN: NL98INGB0008340353